Bolaget skall bedriva restaurangrörelse, catering, försäljning av matvaror och därmed förenlig verksamhet.
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 14 688 | 12 220 | 10 658 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 947 | 1 303 | 1 429 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 922 | 1 316 | 1 424 |
Årets resultat (tkr) | 1 466 | 779 | 369 |
Summa tillgångar (tkr) | 8 183 | 8 740 | 8 326 |
Antal anställda | 11 | 10 | 9 |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 14 688 | 12 220 | 10 658 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 947 | 1 303 | 1 429 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 922 | 1 316 | 1 424 |
Årets resultat (tkr) | 1 466 | 779 | 369 |
TILLGÅNGAR | 2024-08* | 2023-08* | 2022-08* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 5 687 | 6 218 | 6 301 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 496 | 2 522 | 2 025 |
Tillgångar (tkr) | 8 183 | 8 740 | 8 326 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-08* | 2023-08* | 2022-08* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 857 | 3 392 | 2 613 |
Obeskattade reserver (tkr) | 491 | 491 | 159 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 2 843 | 2 982 | 3 882 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 992 | 1 876 | 1 672 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 8 183 | 8 740 | 8 326 |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 1 600 | 3 000 |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 11 | 10 | 9 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 335 | 1 222 | 1 184 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 13.3% | 10.7% | 13.4% |
Soliditet | 27.0% | 42.9% | 32.8% |
Kassalikviditet | 75.3% | 126.3% | 112.9% |
Japas Kitchen AB ingår i en koncern med 4 bolag. Koncernmoderbolag är Japas Kitchen Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-08.
Bolaget skall bedriva restaurangrörelse, catering, försäljning av matvaror och därmed förenlig verksamhet.